Kurbits har ny kostym!

Nu har det hänt grejor på Kurbits minsann, kolla in den nya formen på bloggen, vad tycks? Det är min man Anders som varit i fixartagen och hjälpt mig att få till ett nytt utseende på Kurbits, men vi har också integrerat bloggen med min övriga verksamhet.

Nu är det lättare att få en överblick över vad jag sysslar med på jobbet, och vad som finns att utforska inom ramarna av min kreativa värld. Här finns exempelvis en informationssida om mina föreläsningar, och info om mig. Också det jag mestadels föreläser om och arbetar med Gerillaslöjd och Gerillaslöjdsfestivalen har fått tydliga platser på Kurbits.nu, då jag tycker att det ingår i min yrkesvärld.

Men precis som vanligt finns ju inläggen om kreativt skapande, om hantverk och slöjd och allt magiskt i det handgjorda på hedersplatsen. Läs gärna mer om slöjd och hantverk genom bloggens 12-åriga historia. Jag har ägnat tid åt att läsa igenom lite av arkiven här på bloggen på sistone, en hel del guldkorn finns att hämta, om jag får säga det själv…vad sägs om det här inlägget om skolslöjden från 2008 exempelvis?! Ser också att jag använt den inte alltför vanligt förekommande etiketten Kurbitch…Jojo.

Och sist men inte minst – vi firar ju Kurbitskalaset ett par veckor till förstås! Swisha ditt bidrag och hamna bland denna fantastiska skara, var med i Hall of Slöjd och bli Kurbits bästa vän. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *