Följ med oss på hemslöjdskryssning!

Jomenvisst – 24-25 mars är det dags för detta roliga, Hemslöjds-x med maskor och stygn – arrangerad av Hemslöjden, Svensk Hemslöjd och Hemslöjdsresor. och med ombord finns vi i Görbart för att sprida både glädje och inspiration kring det handgjorda skapandet.

En rolig och lätt uppgift förstås, då hemslöjdsbåten som tar oss till Åland är till bredden fylld med utövare, material, samtal och syjuntor som alla handlar om det vi tycker är det allra roligaste – att göra själva.

Erika och jag som ju driver podden Görbart har gäster med oss på scenen, så här beskriver vi vår programpunkt:

Söndag kväll inleds med ett scenprogram om handgjort skapande lett av duon Görbart (Frida Arnqvist Engström och Erika Åberg) som samtalar med gäster. Ta med dig ett handarbete om du vill och lyssna på reflektioner, tankar och historier. Här pratas mönster, färg och tradition, lust, nyfikenhet och inspiration. Och vad händer när vi gör det vi gör?

Men hela hemslöjdskryssningen bjuder förstås på ett intensivt och intressant program, bland annat med workshopledare som Lotta Blom, Eva Davidsson, Karin Derland, Carina Olsson, Helena Bengtsson,  Monica Langwe och ja även Erika. Läs mer om resans medverkande inspiratörer här!   

Räkna med ämnen som stickning, färglära, broderi, bottensöm, sömnad och bokbinderi alltså, serverade av dessa superproffs ovan. Hela programmet finns här, kolla in! 

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *