Fantasin till makten – nu med slutdatum 10 juli 2019!

Vi i Gerillaslöjdsfestivalen jobbar på med det nya projektet Fantasin till makten – många är ni som nu gör bollar till vår gemensamma önskematta och vi är fantastiskt glada för det! Projektet drog vi igång dagen efter valet, som motvikt mot det bitvis hårda politiska klimatet. Här vill vi uppmana till stora djärva planer, tankar och idéer som kan leda oss, samhället och planeten framåt. Läs mer om vad jag tidigare skrivit om Fantasin till makten här!

Bollar med tillhörande önskningar från Gnesta Waldorfskola, inskickade till oss i Gerillaslöjdsfestivalen som bidrag till den gemensamma önskemattan. Tack alla som deltar! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Bollar med tillhörande önskningar från Gnesta Waldorfskola, inskickade till oss i Gerillaslöjdsfestivalen som bidrag till den gemensamma önskemattan. Tack alla som deltar! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)

Och! Nu har vi också ett slutdatum!

September 2019 är planen att vi tillsammans överlämnar mattan och önskningarna till några av våra politiker i riksdagshuset. För att hinna göra klart mattan och fixa det sista förberedelserna inför manifestation och överlämnande av #fantasintillmakten är sista dagen för att skicka in garnbollar den 10 juli 2019. Men tappa inte farten nu bara för att det känns som att det ligger långt fram i tiden 😉 Vi hoppas ju på att få till en riktigt, riktigt lååång matta så att politikerna verkligen lyssnar på oss.

Så varmt välkommen att vara med oss, och fortsätt gärna att skicka in bollar om du är igång, nu finns alltså ett sista datum för när bollarna behöver vara framme – 10 juli 2019.

All information om hur du är med i Fantasin till makten finns på vår hemsida >>  Där hittar du etiketter som du kan skriva ut och information om var du skickar bollarna. Vi finns också på facebook och på instagram, @gerillaslojdsfestivalen.

Lägg bort prestigen politiker! Budskap och bollar från medverkande i vårt projekt Fantasin till makten. (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Lägg bort prestigen politiker! Budskap och bollar från medverkande i vårt projekt Fantasin till makten. (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Fram till 10 juli 2019 pågår vårt projekt, då vi i augusti nästa år lämnar över den långa önskemattan. Var med du med! Här är ytterligare en önskning från Gnesta Waldorfskola, tack! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Fram till 10 juli 2019 pågår vårt projekt, då vi i augusti nästa år lämnar över den långa önskemattan. Var med du med! Här är ytterligare en önskning från Gnesta Waldorfskola, tack! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Tack alla ni som redan fyller vår brevlåda med fantastiska bollar och budskap! Fortsätt gärna! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Tack alla ni som redan fyller vår brevlåda med fantastiska bollar och budskap! Fortsätt gärna! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Le ibland politiker! Våga drömma! Ta ut svängarna - våga fantasin till makten, säger vi bakom Gerillaslöjdsfestivalen och alla de som redan börjat göra bollar till vårt gemensamma verk. (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Le ibland politiker! Våga drömma! Ta ut svängarna – våga fantasin till makten, säger vi bakom Gerillaslöjdsfestivalen och alla de som redan börjat göra bollar till vårt gemensamma verk. (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)

2 comments

  1. En absolut fantastisk idee och initiativ! genom konst och gemensamhetsverk nå politiker, visa att man är aktiv i samhället och att man bryr sig om det som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *