Glad påsk önskar Kurbits!

Som traditionen bjuder här på Kurbits vad det verkar, är det med hjälp av Karin Ferner som jag önskar Glad påsk! Och det gör jag så gärna också i år – för dessa verk är några av mina favoritägg alla kategorier.

Glad påsk med broderade ägg från Karin Ferner, en tradition och favorit här på Kurbits. (Foto Maria Högberg)
Glad påsk med broderade ägg från Karin Ferner, en tradition och favorit här på Kurbits. (Foto Maria Högberg)

Jag hoppas du får en fin helg tillsammans med vänner eller familj, samt firar på rofullt, fint, roligt eller kreativt vis. Här är försöker vi njuta så mycket som möjligt av marssolen, äter och målar så många ägg vi orkar och pysslar på lite.

 

Korsstygn till påsk - inspireras av folkkonstnären Karin Ferner exempelvis. (Foto Maria Högberg)
Korsstygn till påsk – inspireras av folkkonstnären Karin Ferner exempelvis. (Foto Maria Högberg)
Karin Ferner. (Foto Maria Högberg)
Karin Ferner. (Foto Maria Högberg)

Själv letar jag efter en fogsvans för att ta mig an de björkvirke jag har på balkongen, har jag tur kommer jag så långt att jag kan börja yxa eller tälja till och med! Vi får se. En påskdag i taget bara.

Karin Ferner. (Foto Maria Högberg)
Karin Ferner. (Foto Maria Högberg)

Glad påsk önskar jag dig!

Karin Ferner. (Foto Maria Högberg)
Karin Ferner. (Foto Maria Högberg)

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *