Glad sommar! Och fortsätt göra rutor!

Vilka fantastiska rutor vi får in! Arbetet med Gerillaslöjdsfestivalens medverkan vid gatukonstfestivalen No Limit i Borås i september rullar sannerligen på – från hela landet skickas det in rutor, Maria hämtade ut paket också från Norge och Danmark för några veckor sedan – tack alla ni som bidrar! Tillsammans har ni gjort inte mindre än fem (!) meter rutor nu.

Och tack för fler rutor – vi blir superglada för fler då Parkspången, den bro som vi ska klä in med garn i Borås är 23 meter lång. Virka, sticka, sy, brodera din ruta – vårt gemensamma tema är Flower and Power, tolka det fritt och på ditt eget sätt!

Rutorna bör vara 12,5x 12,5 eller 25 x 25 centimeter stora eftersom Maria sätter ihop dem till de större delar som synes här. Och som sagt, tack alla som redan bidragit!

Dina färdiga rutor skickar du till
Maria Yvell
Skarpnäcks allé 21
128 35 Skarpnäck

På Gerillaslöjdsfestivalens facebooksida och på vårt instagramkonto @gerillaslojdsfestivalen finns löpande uppdateringar om era rutor. Och här finns det en pdf att ladda ner med om du vill sprida informationen ytterligare. Här är också ett evenemang att dela vidare.

Det är dags att stänga igen bloggen för sommaren, för att ta lite ledigt och också för att kunna fokusera mer på mitt bokprojekt och förstås på rutorna! Men eftersom vi fortfarande befinner oss i Hälsingland går det sannerligen ingen nöd på mig, att skriva, sticka rutor och njuta av sommaren går fint, tack!

På återhörande i augusti – och som sagt – glöm inte att skicka in dina rutor till oss! Tillsammans gör vi bäst. En riktigt skön sommar önskar jag er alla!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *