Träslöjdsfestivalen Trä, folk och verktyg – i helgen!


Missa inte detta ni som är i Stockholmsområdet i helgen! En hel festival för träslöjdsintresserade går av stapeln med början redan imorgon fredag, och vidare lördag och söndag. Tre dagar workshops, föredrag och demonstrationer av verktyg och tekniker. Det är Slöjd Stockholm som tillsammans med Suptobia ligger bakom Träslöjdsfestivaeln Trä, folk och verktyg och den arrangeras för första gången.

Platsen är Subtopia i Alby och för att veta mer finns all info här: festivalprogram, föredrag och demos och workshopprogram.

Ta chansen att vara med på spännande grejor som Carvers corner och Spikers corner (!), verktygsloppis och verktygsmässa. Festivalen bjuder dessutom på en mängd kunskap – lär dig saker som att renovera din hyvel, tampa näverburkar eller öva upp din träkännedom, lär dig allt om enkel fanering eller prova på att göra karvsnitt – festivalen har samlat en mängd superkompententa slöjdare, pedagoger, föredagshållare och hemslöjdskonsulenter från hela landet.

Ja, passa på att ta del av deras kunskap inom trä, snickeri, täljning, karvning, svarvning och, ja lär dig allt om dina verktyg med. Grymt ju!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *