Gerillaslöjdsfestivalen goes No Limit! Hjälp oss klä in festivalen med garn!

Här är riktigt spännande nyheter – Gerillaslöjdsfestivalen, som jag och Maria Yvell arrangerade förra året, har blivit inbjuden till No Limit i Borås, en av landets största gatukonstfestivaler! Här kommer vi att ta över bron Parkspången som är 23 meter lång – så vi behöver din hjälp! (på riktigt, det är mååånga rutor som behövs!) Vi finns på plats 3-10 september för att klä in den gångbro vi fått oss tilldelade, och tills dess hoppas vi och tror att vi har med oss en rejäl mängd rutor – vill du vara med?

Vi drar till Borås i september! Gerillaslöjdsfestivalen tar över Parkspången - och vi behöver din hjälp! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Vi drar till Borås i september! Gerillaslöjdsfestivalen tar över Parkspången – och vi behöver din hjälp! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)

Du kan virka, sticka, sy eller brodera dina rutor. Gerillaslöjdsfestivalen handlar om gemenskap och att göra tillsammans därför har vi ett gemensamt tema – Flower and Power. Låt inspirationen flöda och var med!

Bidra med rutor i följande storlekar:
25 x 25 cm
12,5 x 12,5 cm

Sprid gärna informationen till dem du tror är intresserade av att vara med!  Här finns en pdf att ladda ner.

Bidra till vårt gemensamhetsverk på No Limit - du kan brodera, sticka eller virka din ruta - släpp lös kreativiteten och skicka in din/dina rutor till oss! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Bidra till vårt gemensamhetsverk med tema Flower and Power på – du kan brodera, sticka eller virka din ruta – släpp lös kreativiteten och skicka in din/dina rutor till oss!  (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)

Vi vill gärna ha ditt bidrag i förväg för att kunna börja montera ihop rutorna, så skicka en eller flera rutor till:

Maria Yvell
Skarpnäcks allé 21
128 35 Skarpnäck

Självklart får du vara med på plats också, vi finns i Borås under festivalveckan och tar gärna emot ditt bidrag också där. Mer information om vårt arrangemang under festivalen kommer – nu vill vi mest bjuda in dig att vara med!

Med tema Flower and Power hoppas vi att du vill ta dig an uppgiften, bidra med rutor till Gerillaslöjdsfestivalens bro! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
 Här i inlägget är det Maria Yvell som släppt loss kreativiteten – du kan som hon virka dina rutor, men om du hellre vill sticka eller brodera går det utmärkt! (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)

Stolt vill jag också nämna något om Gerillaslöjdsfestivalen förstås – vi arrangerade världens första gerillaslöjdsfestival i Bagarmossen i Stockholm i oktober 2016.  Vi samlade cirka 700 utövare (!) från hela landet under två dagar, där vi utbytte erfarenheter och skapade gerillaslöjd i det offentliga rummet i ett gemensamt verk. Två fantastiska dagar med möten, kurser, kunskap, föreläsningar och gemensamt arbete som helt klart gav mersmak.  Läs mer om festivalen här! 

Vi arbetar vidare med planer om fler festivaler, men nu vill Gerillaslöjdsfestivalen fortsätta att ta över det offentliga rummet på No Limit – tillsammans med er gerillaslöjdare runt om i landet!  Vi hoppas att ni är många som vill vara med. Har du frågor? Mejla oss på info@gerillaslojdsfestivalen. se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *