Välkommen till Gerillaslöjdsfestivalen – den första i sitt slag!

Kolla vilket roligt projekt jag är involverad i just nu! Och det bästa är – det kan du också bli! Tillsammans med Maria, som garntaggar under aliaset Virka dygnet runt,  arrangerar jag Gerillaslöjdsfestivalen – den första i sitt slag! Jomenvisst! Vi bjuder på storverk i form av en mötesplats för alla garnentusiaster, alla nyfikna kring garngraffiti, craftivism, återbruk och DIY. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa anda taggare, dela med sig av sin kunskap och inte minst lära sig mer och stilla sin nyfikenhet.

Festivalen äger rum i Bagarmossen, söder om söder i Stockholm, och vi kör lördag och söndag 15 och 16 oktober och vi arrangerar hela härligheten tillsammans med Bagarmossens Folkets Hus.  Vill du veta mer om gerillaslöjd? Se här >>

gif-farg

Vi har en rad spännande workshops, panelsamtal, kurser och ett inspirerande torg; läs om alla våra fantastiska medverkande här! Jag håller en föreläsning om gerillaslöjd och Maria håller i det gemensamma projekt som vi tillsammans gör och sätter upp under festivalen. Vi har musik och dessutom – så avslutar vi lördagskvällen med filmvisning! Tillsammans med podden Görbart presenterar vi den isländska dokumentären Yarn:the Movie.

Så bered dig på en helg i kreativitetens tecken, välkommen att besöka oss, kom och kolla in någon föreläsning, var med på en kurs eller lyssna på oss prata. Eller bara kom och häng på vårt kreativa torg, där det finns fler än en stick- och virkkunnig att fråga om du vill lära dig. Välkommen på Gerillaslöjdsfestival, en festival för dig som är nyfiken på om det går att förändra välden med händerna. Vi gör ett försök – kom och var med!

Här är våra länkar i sociala medier; sprid gärna ordet! Länka, berätta för dem du tycker borde veta, bjud in dem du vill se på plats. Vi ses!

Mer information finns här: www.gerillaslojdsfestivalen.se

Här är Gerillaslöjdsfestivalen på Facebook >>

Här är Gerillaslöjdsfestivalens event >>

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *