Säsongens sista Form&frukost: ReTuna

På tisdag är det dags för säsongens sista Form&frukost! Missa inte det ni som har möjlighet, vår gäst är nämligen ReTuna – Sveriges första återbruksgalleria, i Eskilstuna.  Med oss har vi Anna Bergström som ansvarar för verksamheten i den galleria som baserar ruljangsen på att sälja sådant som Eskilstunaborna valt att skänka till återvinningscentralen.

Anna Bergström, centrumledare på ReTuna, gästar oss på tisdagens Form&frukost - välkommen att vara med oss! (Foto ReTuna)
Anna Bergström, centrumledare på ReTuna, gästar oss på tisdagens Form&frukost – välkommen att vara med oss! (Foto ReTuna)

Hur fungerar det rent praktiskt? Hur får de in sina saker och hur sker fördelningen av gåvorna? ReTuna har varit öppet sedan augusti i fjol och har blivit mycket omtalat, intresset för återbruksgallerian är stort. Vi är nyfikna på själva verksamheten men också på hur visionerna för framtiden ser ut. Vad kan och vill man uträtta? Och hur är det med begrepp som medveten konsumtion och kvalitet?

Välkommen till Form&frukost på Scandic Anglais i Stockholm, 8.00-9.00. Frukosten serveras i Bar Anglais från 8.00, där vi också pratar med vår gäst från 08.15. Form&frukost är gratis men du måste boka din plats, mejla info@formfrukost.se.  Hoppas att vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *