Vi gör allt Görbart – tipsa oss om samarbeten!

Idag är Erika och jag på väg till Zita i Stockholm, för vårt stora event En kväll om stickning & Yarn: the Movie. Vi arrangerar en helkväll om stickning, virkning och hantverk och avslutar kvällen med filmvisning av den aktuella filmen som nu går att se på filmfestivaler runt om i världen. Med oss ikväll har vi en rad gäster som alla på olika sätt ingår i den hantverksvärld som vi vill skildra. Framtida gäster i vår podd, intressanta kreativa personer som vi vill rekommendera vår publik att följa.

Kvällen presenteras av Görbart Produktion, och ja, det är alltså vi, jag och Erika. Vi har under många år tillsammans och var för sig arbetat med att tänka och kommunicera kring slöjd och handgjort skapande. Vi insåg att vi delar övertygelsen om att det vi och slöjdare, pysslare, kreatörer, hantverkare gör är viktigt. Därför finns Görbart Produktion. Tillsammans gör vi inspirationsdagar, sådana här roliga event och inte minst – Görbart, en podd om handgjort skapande – som jag hoppas att ni lyssnar på och följer.

Här är vi! Jag till vänster och  Erika Åberg till höger.

Här är vi! Jag till vänster och Erika Åberg till höger.

Och det är på grund av Görbart som jag postar detta inlägg. I vårt första avsnitt har vi med oss konstnären och kreatören Cilla Ramnek, vi pratar om kreativitet, om arbetsprocess, om hennes verksamhet och hennes sätt att skapa. I dagsläget har 5 266 personer lyssnat på det avsnittet – du hittar det här: https://soundcloud.com/g-rbart

Konstnären och kreatören Cilla Ramnek gästar vårt första avsnitt av Görbart - en podd om handgjort skapande. (Foto Görbart)

Konstnären och kreatören Cilla Ramnek gästar vårt första avsnitt av Görbart – en podd om handgjort skapande. (Foto Görbart)

Vi vill gärna fortsätta spela in poddavsnitt med gäster inom det handgjorda skapandet eftersom vi tycker att det är viktigt. Vi vill sprida den kraft som finns i en kreativ process, vi vill visa att det spelar roll och att det till och med kan göra skillnad. Vi tycker det och vi vet att ni är många därute som håller med. Därför spänner vi bågen, vi gör ett event för att visa på detta, och vi satsar på en högkvalitativ podcast där detta får diskuteras och får ta plats. Men vi behöver din hjälp – vi letar nu samarbetspartners, företag, föreningar eller organisationer som vill vara med på vår resa. Vet du vilka dessa samarbetspartners är? Känner du dem? Jobbar du för dem? Är du en?

Tipsa oss gärna! Här kan du skicka ett meddelande till oss, eller så mejlar du till hej@gorbart.se.

Vi brinner för våra ämnen och för det handgjorda i stort, vi har god kännedom om dem vi pratar med och vi gillar verkligen vår publik. Hjälp oss att komma vidare i produktionen av Görbart – en podd om handgjort skapande, vår lista på intressanta gäster är lång och vi har bara börjat! Några av er kanske jag ser ikväll på Zita, er andra – hör av er, anlita oss eller tipsa andra om oss – vi gör allt görbart.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...