En kväll om stickning och Yarn: the Movie

För ett par månader sedan skrev jag om att den isländska filmen Yarn: the Movie skulle ha världspremiär på Göteborgs filmfestival, se här. Ni var många med mig som ställde frågan om filmen skulle gå att se någon annanstans. Så jag kontaktade filmens producent och frågade.

Det har nu lett till de mest fantastiska saker – för nu kommer Yarn: the Movie att visas igen i Sverige, och denna gång i Stockholm i egen, eller snarare i podden Görbarts regi.  Torsdag 19 maj 18.00 på biograf Zita – markera med stort kryss i kalendern för då blir det en kväll helt i stickningens tecken vill jag lova!

Polska Olek medverkar i filmen Yarn: the Movie med sin spektakulära och färgstarka virkning.  Torsdag 19 maj kan du se filmen och vara med om en kväll i Görbarts tecken, i Stockholm. (Foto Yarn: the Movie)
Polska Olek medverkar i filmen Yarn: the Movie med sin spektakulära och färgstarka virkning. Torsdag 19 maj kan du se filmen och vara med om en kväll i Görbarts tecken, i Stockholm. (Foto Yarn: the Movie)

Det är alltså också en kväll i Görbarts tecken, den podd om handgjort skapande som jag och Erika Åberg ligger bakom. Vi står nämligen för själva programmet för kvällen och vi guidar er genom kvällens program. Vi har gäster, samtal om stickning och om filmen – och fina priser! Du kan också sticka under hela kvällen – även under filmen då belysningen dimmas ner en aning.

Biljetterna till denna spektakulära kväll släpps om ett par dagar – allra lättast är att gå med i det här evenemanget >> . Där kommer all information att uppdateras löpande. Det här vill du inte missa!

Den isländska filmen av Una Lorenzen hade världspremiär i Göteborg i januari, och visas nu på Zita i Stockholm - 19 maj! (Foto Spier Films)
Den isländska filmen av Una Lorenzen hade världspremiär i Göteborg i januari, och visas nu på Zita i Stockholm – 19 maj! (Foto Spier Films)
Svenska Cirkus Cirkör figurerar också i filmen, med sin föreställning Knitting Peace. (Foto Spier Films)
Svenska Cirkus Cirkör figurerar också i filmen, med sin föreställning Knitting Peace. (Foto Spier Films)
Liksom Tinna Þórudóttit Þorvaldar som också medverkar som en av garngraffititaggarna i filmen.  (Foto Spier Films)
Liksom Tinna Þórudóttit Þorvaldar som också medverkar som en av garngraffititaggarna i filmen. (Foto Spier Films)

Följ vårt evenemang på facebook! Där finns all information du kommer att behöva för att köpa din biljett och vara med – varmt välkommen till Zita, hoppas vi ses!

1 comment

  1. Åååååh kan ni inte ha ett till event som jag inte missar? <3333 Eller ifall de kan visa den på nordiska museet stickcafé kanske??? tusen kramar du är bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *