Välkommen till en ny omgång av Form&frukost!

Ja det är ju inte klokt vad mycket spännande som händer just nu, i måndags släpptes podden Görbart med buller och bång – kolla in! lyssna! – och nu har vi också fått programmet så pass färdigt för nästa omgång av Form&frukost, den samtalsserie som jag och Stefan Nilsson drev under hösten, att vi släpper det. Vi är laddade med ytterligare gäster och så här ser programmet ut (vi har som synes en lucka som håller på att fyllas):

*5 april: Nationalmuseum, Berndt Arell, överintendent
*19 april: Åsa Pärson, textil – konstnär, handvävare
*3 maj: Lith Lith Lundin, möbelformgivare
*17 maj: Mer information kommer!
*31 maj: ReTuna, Återbruksgalleria

Nyfiken på vad Form&frukost är? Så här beskriver vi det hela:

Välkommen till vår plattform för samtal om design- och hantverksvärlden. Över en kopp kaffe med en gäst rör vi oss kring en rad olika ämnen: makers, fixers och gör det själv – hur på- verkar det design- och hantverksbranschen? Vad betyder handgjort och hur står det till med materialkunskapen bland dagens formgivare? Hur tjänar du pengar som slöjdare och designer? Till varje Form&frukost bjuds en aktuell person in för att diskutera detta och frågor som rör materialval, teknik, hållbarhet och kreativitet.

Vi ses på Scandic Anglais i Stockholm, på utvalda tisdagar 08.00- 09.00. Frukosten serveras i hotellets bar från 08.00, där vi också för samtal med vår gäst från 08.15. Form&frukost är gratis, men du behöver boka din plats. Det gör du på info@formfrukost.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *