#showthelove på Alla hjärtans dag!

Endast ett par dagar kvar till Alla hjärtans dag – vem visar du din kärlek? Kanske är det din omvärld som får din omsorg och tanke? Var isåfall med i projektet #showthelove, som Craftivist Collective nu driver. Projektet bygger på att tagga för klimatet – med ditt broderade budskap tar du ställning för ett bättre klimat och en bättre värld. Du kan vara med och brodera själv, eller se till att ge bort ett kit till någon som du vet vill vara med.

Med craftivistprojektet #showthelove visar du omvärlden på vilket sätt klimatfrågorna berör dig. Brodera själv och ge bort ett hjärta, eller ge bort ett kit till Alla hjärtans dag! (Foto Craftivist Colletcive)
Med craftivistprojektet #showthelove visar du omvärlden på vilket sätt klimatfrågorna berör dig. Brodera själv och ge bort ett hjärta, eller ge bort ett kit till Alla hjärtans dag! (Foto CJonathan Cherry)

Brittiska Craftivist Collective drev under förra året #fortheloveof som ett sätt att påverka klimatförhandlingarna, då en mängd brodöser avslutningsvis åkte till Paris i december till klimattoppmötet. Alla med samma stillsamma uppmaning att på sina gröna hjärtan visa hur det som de älskar påverkas av den globala uppvärmningen.

Nu har kampanjen omvandlats till hashtaggen #showthelove, som påminnelse om att avtalet finns. Ge ditt hjärta till någon du tycker om  – eller till din lokala politiker, så att hen vet att du stöttar det klimatarbete som utförs, eller som en hjärtlig påtryckning kanske…

Med hjälp av ett Alla hjärtans dag-kit från Craftivist Collective kommer du igång - eller så ger du bort det till någon som broderar. (Foto Jonathan Cherry)
Med hjälp av ett Alla hjärtans dag-kit från Craftivist Collective kommer du igång – eller så ger du bort det till någon som broderar. (Foto Jonathan Cherry)

Själva kitet #showthelove går att köpa via Craftivist Collective, eller om du själv vill göra ett hjärta därhemma i egna material går det förstås lika bra. Med kitet kommer lite bakgrundshistoria kring kampanjen och förslag på hur du själv kan brodera för förändring. Sarah Corbett, som driver Craftivist Collective och som ligger bakom kampanjen skickar med en glad alla hjärtans dag-hälsning till er:

For the love of people and places that are and could be affected by climate change, the Paris Agreement will make a huge difference. Now it’s time we have to bring the agreement home and put it into action…

Så sätt igång och tagga era budskap med nål och tråd nu! Mer information om kampanjen och kitet hittar du här. Och här skrev jag tidigare om projektet #fortheloveof – läs mer!

Visa din kärlek till...vad du vill inför Alla hjärtans dag! #showthelove är en kampanj med broderade budskap för att uppmärksamma att klimatavtalet följs och arbetas med. Var med du med! (Foto Victoria Sidle)
Visa din kärlek till…vad du vill inför Alla hjärtans dag! #showthelove är en kampanj med broderade budskap för att uppmärksamma att klimatavtalet följs och arbetas med. Var med du med! (Foto Victoria Sidle)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *