Mer färg åt folket!

Lite färginspiration kommer här inför helgen, från Isabelle McAllister och Beckers. Ni har kanske sett det pågående samarbetet, där Isabelle arbetat med barn i en lägenhet på Odengatan i Stockholm – helt enkelt för att fritt addera lite mer färg i tillvaron. Barnen har förstås rätt i sina val tycker jag, varför måste allt vara så vitt och tråkigt?

En femrummare i centrala Stockholm har fått en rejäl  ansiktslyftning av fyra barn, Isabelle McAllister och Beckers - den röda tråden? Färg förstås. (Foto Beckers)
En femrummare i centrala Stockholm har fått en rejäl ansiktslyftning av fyra barn, Isabelle McAllister och Beckers – den röda tråden? Färg förstås. (Foto Beckers)

Fyra barn och 100 liter färg har Isabelle McAllister arbetat med, och här är delar av resultatet. Lägenheten är en riktig paradvåning på fem rum om totalt 148 kvadrat, med rum i fil, stuckatur och spegeldörrar, läs mer här. Projektet har följts och filmats av bland annat Beckers, som alltså stått för färgen.

Utropspriset är på 12 495 000 kronor, men det går ju alltid att låta sig inspireras av inredningen – och alla roliga och smarta idéer som barnen har. Kolla in, här är filmer från Beckers och här läser du mer om projektet på Isabelles blogg, superkul att läsa om inredningen av lägenheten där.

Inred med färg! Isabelle McAllister barn och Beckers  har rustat upp en lägenhet invändigt, på söndag är det visning. (Foto Beckers)
Inred med färg! Isabelle McAllister barn och Beckers har rustat upp en lägenhet invändigt, på söndag är det visning. (Foto Beckers)

Mer färg åt folket alltså! Visningen är öppen på söndag 14-15 och måndag 17.30-18.30.

Färgstark femma. (Foto Beckers)
Färgstark femma. (Foto Beckers)
Hallen till den 148 kvadratmeter stora lägenheten, som fått en ny stil med hjälp av fyra barn och 100 liter färg. (Foto Beckers)
Hallen till den 148 kvadratmeter stora lägenheten, som fått en ny stil med hjälp av fyra barn och 100 liter färg. (Foto Beckers)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *