Med passion för mat och virkning

Jag följer den australiensiske virkaren Phil Ferguson på Instagram – gör det du med om du gillar mat och virkning…han går under namnet ChiliPhilly.

Han finns också på Facebook och allt han gör är helt galet fantastiskt. Ibland lite oklart vartåt det är tänkt att barka, men för det mesta är det ganska givet. Några favoriter är kycklingbenet, sushirullen, pizzan och lyckokakan. Han började virka hattar i augusti i fjol och har nu gjort 24 stycken, och enligt honom själv började det som en grej för att få kontakt med fler likasinnade i Melbourne där han bor.

Virkaren Phil Ferguson, ChiiPhilly på Instagram, gillar mat och att virka. På Instagram lägger han upp sina alster för att få kontakt. Bilderna sprids nu över världen så han verkar ha lyckats i sitt värv...(Foto Phil Ferguson)
Virkaren Phil Ferguson, ChiliPhilly på Instagram, gillar mat och att virka. På Instagram lägger han upp sina alster för att få kontakt. Bilderna sprids nu över världen så han verkar ha lyckats i sitt värv…(Foto Phil Ferguson)

Han fick snabbt gensvar från över hela världen och bilderna sprids nu över nätet. Här är en artikel om honom i Daily Mail. Trevlig helg på er!

Phil Ferguson och hatten Sushi. (Foto Phil Ferguson)
Phil Ferguson och hatten Sushi. (Foto Phil Ferguson)
24 hattar har Phil Ferguson gjort sedan i augusti i fjol. Här hatten Donut. (Foto Phil Ferguson)
24 hattar har Phil Ferguson gjort sedan i augusti i fjol. Här hatten Donut. (Foto Phil Ferguson)
Pizzahat, någon? (Foto PHil Ferguson)
Pizzahat, någon? (Foto PHil Ferguson)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *