Nystart med Nu

Så är det nya året igång, det verkar lovande! En riktigt fullmatad vecka med Formexmässa och en hel del aktiviteter runtikring. Jag pratar gerillaslöjd på torsdag för dem som är på Formex då, och i övrigt är jag där både i egen regi och i Konsthantverkscentrums montrar.

Detta återkommer jag till i veckan, men vill ta tillfället i akt att tipsa er i Stockholmstrakten om Konsthantverkarnas nyöppnade utställning Nu. Spänannde! Spännande! Alltid lika roligt att se nya talanger: Helena Engarås, Karin Gyllerfelt, Anna-Karin Haag och Yan Feng Zhang, här kurerade av eminenta Mia E Göransson.  De fyra konsthantverkarna är nyutexaminerade från HDK i Göteborg. Kolla in, och mer information om utställningen finns här.

Helena Engarås är en av de medverkande i utställningen Nu på Konsthantverkarna just nu. (Foto Konsthantverkarna)
Helena Engarås arbetar i textil och är en av de medverkande i utställningen Nu på Konsthantverkarna just nu. (Foto Konsthantverkarna)
Karin Gyllerfelt, i utställningen Nu på Konsthantverkarna i Stockholm. (Foto Konsthantverkarna)
Karin Gyllerfelt, smyckekonstnär, i utställningen Nu på Konsthantverkarna i Stockholm. (Foto Konsthantverkarna)
Yan Feng Zhang, på Konsthantverkarna. (Foto Konsthantverkarna)
Yan Feng Zhang,keramiker,  på Konsthantverkarna. (Foto Konsthantverkarna)
Anna Karin Haag. Hennes verk syns också i inläggets topp, flera av er känner kanske igen det från förra årets smyckekonstmanifestation, New Adventures in Jewellery? Riktigt fint! (Foto Konsthantverkarna)
Anna Karin Haag, smyckekonstnär. Hennes verk syns också i inläggets topp, flera av er känner kanske igen det från förra årets smyckekonstmanifestation, New Adventures in Jewellery? Riktigt fint! (Foto Konsthantverkarna)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *