Spira mönstrar på

Det spritter i mönsterfloran just nu, jag vet inte när jag senast såg så mycket mönster i omlopp. Och det är ju ungefär hur fantastiskt som helst, jag är riktigt svag för mönstrade, ja typ allt: tapeter, textil, tryck, kläder, allt mår bra av lite mönster kan jag tycka. Om jag ska välja ett bestående intryck från Formex förra veckan var det nog all mönsterprakt.

Jag kommer inte att rapportera så mycket mer från mässan, förutom min samling mönsterformgivare då. Först ut Spira inrednings 50-talsdoftande textilier. Mönstret Nemo var nominerade till Formex Formidable för mönstret i röd färgställning. Spiras alla nya mönster Nät, Jazz, Klotz och Nemo finns både på metervara och som kuddar. Och som ni ser, i en rad olika färgställningar.

Mönstret Jazz från Spira inredning. (Foto Spira)
Mönstret Jazz från Spira inredning. (Foto Spira)
Kuddhög från Spira inredning, i säsongens olika nya mönster. (Foto Spira)
Kuddhög från Spira inredning, i säsongens olika nya mönster. (Foto Spira)
Mönstret Nemo, allra finast i orange färgställning tycker jag. (Foto Spira)
Mönstret Nemo, allra finast i orange färgställning tycker jag. (Foto Spira)
Blad i blått, från Spira. (Foto Spira)
Blad i blått, från Spira. (Foto Spira)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *