Kurbits på konferens för slöjdlärare-igen!

Precis som för en månad sedan träffar jag en massa slöjdlärare idag, mycket roligt! Jag föreläser också idag på Skolportens konferens för lärare som undervisar  i slöjd. Vi kanske ses där? Jag pratar DIY, craftivism och gerillaslöjd, samt om att göra själv som livsstil.

Vill du ha en föreläsning till din förening, din klass, kurs  eller din arbetsplats? Här finns lite mer information om vad jag gör på dagarna som föredragshållare.

Kurbits på broderitaggningsuppdrag. Detta och en hel del annat pratar jag om idag på konferensen för slöjdlärare.  (Foto Kurbits)
Kurbits på broderitaggningsuppdrag. Detta och en hel del annat pratar jag om idag på konferensen för slöjdlärare. (Foto Kurbits)

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *