Kurbits på konferens för slöjdlärare

Idag har jag äran att träffa slöjdlärare! Det är alltid lika roligt. Jag har nämligen nöjet att få föreläsa på Skolportens konferens för lärare som undervisar i slöjd. Det är ett ambitiöst program om slöjdämnet utifrån forskningsperspektiv och inspirerande praktikfall med en rad föreläsare på schemat. Själv hoppas jag kunna inspirera lärarna genom att prata om DIY, craftivism och gerillaslöjd, samt att göra själv som livsstil. Ytterligare en konferens äger rum i maj, så oj vad jag får träffa slöjdlärare i vår! En givande uppgift jag är mycket laddad och glad inför.

Polska garntaggaren och konstnären Olek gör en pastisch på en av Banksys populära verk, i garn. (Foto Olek)
Polska garntaggaren och konstnären Olek gör en pastisch på en av Banksys populära verk, i garn. Bilden ingår i mitt föredrag, om bland annat garngraffiti. (Foto Olek)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *