Formex – med fokus på konsthantverk

Idag öppnar Formex, mässan som samlar inredningsdesign, hantverk och formgivning från hela Norden och som är något av en fingervisning om vad som komma skall i butikerna framöver, mässans tema heter Day Dream. Jag är som vanligt på plats för att titta på nyheter och träffa unga designers, slöjdare och formgivare. Det är ofta där det blir som mest spännande.

Glas av Linda Isaksson, Heta Hyttan. Medlem i KHVC och ställer ut på Formex. (Foto KHVC)
Glas av Linda Isaksson, Heta Hyttan. Medlem i KHVC och ställer ut på Formex. (Foto KHVC)

Men i år kommer jag faktiskt också att dröja mig kvar lite extra i Konsthantverkscentrums monter lite mer än vanligt, ni kommer nog märka av det också här på bloggen framöver. Jag är nämligen ny informatör på KHVC under 2014, och har precis startat denna vecka.

Jag kommer att jobba halvtid ungefär, så det blir ungefär samma uppdateringstakt som vanligt här på bloggen, om än med lite mer fokus måhända på just konsthantverk. Det kommer att bli ett spännande år mina vänner. Väl mött på Formex, eller här efteråt, då jag i vanlig ordning skriver om mina fynd och funderingar. På återhörande ett par mässdagar senare!

Lena Nyström har gjort det instickade till sitt signum. Hon finns också på Formex, som medlem i KHVC. (Foto Lena Nyström)
Lena Nyström har gjort det instickade till sitt signum. Hon finns också på Formex, som medlem i KHVC. (Foto Lena Nyström)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *