Kurbits på Stockholm Makerspace

Ikväll medverkar jag i den här spännande aktiviteten – hos Stockholm Makerspace kommer jag och arkitekten Daniel Monsén att diskutera traditionellt och modernt hantverk i staden. Programmet Craft & the City ingår i Makerspace föreläsningsserie Shake’n Make, om omskakande kreativa idéer.

Vi pratar alltså om hur hantverk i gamla och nya former intar stadsrummet. Jag pratar traditionella tekniker, Daniel Monsén kommer att diskutera 3d – tekniken som är på väg ut ur sin linda för att göra skillnad i framtiden – och i det offentliga rummet. Mycket spännande kväll! Kolla in Stockholm Makerspace, dels för att det är ett så fantastiskt spännande ställe, dels för mer information om kvällen.

Spännande föreläsningar på Stockholm Makerspace ikväll! (Collage Stockholm Makerspace)
Spännande föreläsningar på Stockholm Makerspace ikväll! (Collage Stockholm Makerspace)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *