Bokkalas för Varmt & stickat idag!

Som av en händelse råkar det finnas böcker på agendan också idag lördag! Den här nya boken, Varmt & stickat, av Eva Trotzig och Erika Åberg ser jag fram emot att få se idag. Alla ni som är i Stockholm  och passerar Svensk Hemslöjd, kom dit på bokkalas! Där hålls nämligen eftermiddagsmingel idag med start klockan två.

Författarna finns på plats och förstås också boken. Den fokuserar på stickade värmande vackra vardagsplagg – här finns beskrivningar på en resårstickad tröja, rätstickade klassiker, vantar, sjalar, sockor och mössor bland annat.

Kom på bokkalas idag på Svensk Hemslöjd! Nya boken Varmt&Stickat - vantar, mössor, sockor, sjalar, tröjor och lite spets av Eva Trotzig och Erika Åberg är ute nu. (Foto Malin Nuhma)
Kom på bokkalas idag på Svensk Hemslöjd! Nya boken Varmt & stickat – vantar, mössor, sockor, sjalar, tröjor och lite spets av Eva Trotzig och Erika Åberg är ute nu. (Foto Malin Nuhma)

Det mesta i boken är stickat i svenska ullgarner, i butiken finns det förstås en hel del av den varan också, tillsammans med annat materia du kan behöva. Kom och prata garn, mönster och medveten produktion med författarna, en ambition med boken är också att locka till mer kunskap om de garner vi stickar med.

Boken är framarbetad av Eva Trotxig och Erika Åberg gemensamt, bilderna är tagna av Malin Nuhma. Varmt & stickat finns ute i handeln nu, mer information hittar du här.

 

 

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *