Zip graffiti yarnbombing

Det här kanske inte ter sig så mycket ut för världen, men jag skulle tippa att både en och annan garntaggare blir glada över den här innovationen. Eller, snarare anvädningsområdet dragkedja garntagg kanske?

Det är Yarnbombing LA som gjort sak av detta, mer som en monterbar och flyttbar tagg i modulform, Zip graffiti yarnbombing. Den här passar exempelvis till de flesta cyklar och tanken är alltså att modulerna också ska kunna gå att lämna i det offentliga rummet. För den som till och med vill skaffa sig just den här taggen, finns den här.

3" Zip Graffiti Bicycle Yarnbombs. Yarnbombing LA presenterar garntaggsmoduler som går att flytta, den här har standardmått för cyklar. (Foto Yarnbombing LA)
3″ Zip Graffiti Bicycle Yarnbombs. Yarnbombing LA presenterar garntaggsmoduler som går att flytta, den här har standardmått för cyklar. (Foto Yarnbombing LA)

Det var dagens tips. Vill du läsa mer om garngraffiti är det ju ett av mina ämnen som jag reser runt och föreläser om, vilket gör att det finns en hel del varierat i ämnet här på bloggen, se här.

För att få lite fin stickinspiration i övrigt rekommenderar jag varmt flödet i facebookgruppen Stickning, kolla in den! Bra tips allmänt om stickning, mönster, sajter och garn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *