Estrids elefanter på väggen

Kolla in elefanterna på väggen! Från och med imorgon börjar Svenskt Tenn att sälja Estrid Ericssons klassiska elefantmönster som tapet i tre färgställningar. Alla med vita tapeter, men med varierande bakgrund – midnattsblå, elefantgrå och hallonröd botten.

Visste ni att Estrid hittade inspirationen på en marknad i Sydfrankrike? Hon hittade ett batiktyg från Belgiska Kongo där som så småningom ledde henne vidare till den småmönstrade elefanttextilen. Det berättas från Svenskt Tenns håll, där man ju har koll på Estrids historia.

Estrid Ericsons välkända textila elefantmönster finns numera också som tapet, hos Svenskt Tenn. (Foto Svenskt Tenn)
Estrid Ericsons välkända textila elefantmönster finns numera också som tapet, hos Svenskt Tenn. (Foto Svenskt Tenn)

Tapterena tillverkas i Sverige med vattenburna färger och på ett icke klorblekt papper. Mer information här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *