Plywoodskåp med färgstark twist

Från den spännande duon How are you – Tobias Johansson och Emelie Ronnebro, kommer det nu också möbler. Jag har skrivit om dem tidigare då de i början av detta år bland annat lanserade sina kuddar med trämotiv, se här. Roligt och ambitiöst.

Nu presenterar de raskt detta träskåp, i plywwod med en något överraskande insida. Skåpet finns i två storlekar och är handgjorda i Stockholm, de görs efter beställning och du kan själv välja nyans på ditt skåps insida. Möblen ingår i kollektionen Made for us, läs mer här.

Plywoodskåp från svenska How are you med stram utsida och dramatiskt insida. (Foto How are you)
Plywoodskåp från svenska How are you med stram utsida och dramatiskt insida. (Foto How are you)

 

 

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *