Virkad garngraffiti från Finland

Virkad garngraffiti på en helt vanlig buss i Vantaa, Finland. Ett av Kurbits mer populära inlägg under 2012. (Foto http://coralshort.tumblr.com)

Alltså, det här var nog det finaste sätt att använda virkade dukar jag sätt på länge eller vad säger ni? Dessa ljuvligheter sitter på en buss i Vanda i Finland. Och, ja, det är nog allt som finns att säga om det hela tyvärr. Plus att projektet är gjort för att sprida glädje – det funkar tycker jag.

Själva bilderna hittade jag via denna roliga blogg, som i sin tur länkade till den här källan.  Kliar det i fingrarna på några av er därute?

Virkad garngraffiti på en helt vanlig buss i Vantaa, Finland. Livar väl upp den tristaste av dagar, håller ni inte med? (Foto http://coralshort.tumblr.com)
Virkad garngraffiti på en helt vanlig buss i Vanda, Finland. Livar väl upp den tristaste av dagar, håller ni inte med? (Foto http://coralshort.tumblr.com)
Spetsdukar som sprider glädje - kan det bli bättre? Från en buss i Vantaa, Finland.  (Foto http://coralshort.tumblr.com)
Spetsdukar som sprider glädje - kan det bli bättre? Från en buss i Vanda, Finland. (Foto http://coralshort.tumblr.com)

11 comments

  1. Super! Man kan väl inte bli annat än glad när man ser detta! Och eftersom jag själv är från Finland, så tycker jag det är extra kul. By the way, Vantaa heter Vanda på svenska 😉

    1. Vad kul att du gillar det, jag blir också så glad! Och tack för att du lär mig om finsksvenska ortsnamn, nu strax korrigerat!

  2. Vilken underbar buss =). Personligen önskar jag att virk- och stickgraffiti fick vara kvar där den sätts upp. Att den räknas som skadegörelse har jag så svårt att förstå. Men grått och enformigt sägs ju vara fint och inspirerande 😉 (av vem?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *