Nyfixat från Myrorna auktioneras ut

Superfint målat bord av Anna Sjons Nilsson. (Foto Norstedts/Stockholms Auktionsverk)

Författarna och stylisterna Marit Engstedt och Ann Sjöstedt är aktuella med nya boken Nyfixat – 57 projekt för dig som gillar återbruk, där de gjort om, förvandlat och förädlat saker från Myrorna, en massa föremål har fått nya funktioner.

En av mina favoriter! Finn Ahlgren från Godspeed har gjort en golvlampa som alltså ingår i boken Nyfixat -57 projekt för dig som gillar återbruk. Idag auktioneras hans och de övriga tio formgivarnas saker ut. (Foto Norstedts/Stockholms auktionsver)
En av mina favoriter! Finn Ahlgren från Godspeed har gjort en golvlampa som alltså ingår i boken Nyfixat -57 projekt för dig som gillar återbruk. Idag auktioneras hans och de övriga tio formgivarnas saker ut. (Foto Norstedts/Stadsauktion)

Författarna har bjudit in elva formgivare för att också dem göra om grejor från Myrorna, och dessa föremål auktioneras ut med stopp – just idag! Så skynda fynda – kolla in alla deltagare och deras grejor här! Pengarna går tillbaka till Myrornas verksamhet.

Lotta Külhorn med sina målade dukar från Myrorna, Don't stop till you get enough. (Foto Norstedts/Stockholms Auktionsverk)
Lotta Külhorn med sina målade dukar från Myrorna, Don't stop till you get enough. (Foto Norstedts/Stadsauktion)

Här är några av de deltagande tillsammans med sina grejor. Det verkar vara en intressant bok, jag ska se om jag inte kan komma över ett exemplar.  Knappfodralet längst upp i inlägget är stort nog för en ipad och är gjord av Bea Szenfeld.

Superfint målat bord av Anna Sjons Nilsson. (Foto Norstedts/Stockholms Auktionsverk)
Superfint målat bord av Anna Sjons Nilsson. (Foto Norstedts/Stadsauktion)
Katarina Briedits med sina halsband gjorda av tvättrådslappar från plagg på Myrorna. (Foto Norstedts/Stockholms Auktionsverk)
Katarina Briedits med sina halsband gjorda av tvättrådslappar från plagg på Myrorna. (Foto Norstedts/Stadsauktion)
Maria Westerberg i sin specialgjorda stol för pocketböcker från Myrorna. (Foto Norstedts/Stockholms Auktionsverk)
Maria Westerberg i sin specialgjorda stol för pocketböcker från Myrorna. (Foto Norstedts/Stadsauktion)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *