Utlottning! Vinn boken Slöjden börjar i skogen

Boken Slöjden börjar i skogen från Hemslöjdens förlag - den kan bli din! Kurbits lottar ut ett exemplar.
Boken Slöjden börjar i skogen från Hemslöjdens förlag - den kan bli din! Kurbits lottar ut ett exemplar.
Boken Slöjden börjar i skogen från Hemslöjdens förlag - den kan bli din! Kurbits lottar ut ett exemplar.

Det är inte ofta det händer, men nu är det dags för en utlottning här på Kurbits! Jag har fått boken Slöjden börjar i skogen av Hemslöjdens förlag och jag håller på att läsa den just nu. Det är en riktigt bra bok, fylld av inspiration som faktiskt inte är så vanlig – den tar som titeln avslöjar med läsaren ut i skogen, där slöjdmaterialen faktiskt växer på träd.

Ett inlägg om själva boken kommer, det är som sagt lärofylldläsning!  I två enkla steg kan du vara med och tävla om ditt eget exemplar:

Vacker samling träskedar, ur boken Slöjden börjar i skogen. (Foto Thomas Harrysson)
Vacker samling träskedar, ur boken Slöjden börjar i skogen. (Foto Thomas Harrysson)

1) Gå in och gilla Hemslöjdens Förlag på Facebook. Hemslöjdens förlag ger ut välgjorda slöjdböcker som garanterar inspiration och kunskap, på facebook får du såklart lite uppdateringar om vad som är på gång i bokväg. Just nu pågår dessutom en rolig adventskalender.

2) Mejla mig på frida snabel-a kurbits punkt nu (eller använd kontaktformuläret här) och berätta vad du vill läsa om på Kurbits under 2012. Vilket är ditt favoritämne? Vad går du igång på? Vilken typ av tips och idéer vill du ha? Hjälp mig att få mer koll på vad du gillar, var med och forma bloggen med åsikter och tankar på innehåll. Mycket spännande händer på Kurbits inför nästa år!

Krympburkar ur boken Slöjden börjar i skogen. (Foto Thomas Harrysson)
Krympburkar ur boken Slöjden börjar i skogen. (Foto Thomas Harrysson)

Här visar jag några av bokens vackra bilder för att få igång er – mejla mig och vinn! Ni har veckan på er, fram till söndag 18:e. På måndag (19 december) presenterar jag vinnaren. Lycka till!

4 comments

  1. Jag är faktiskt väldigt nöjd med den variation av olika projekt som ni har! Vissa går jag igång på, andra inte – precis som jag tycker det ska vara. Ibland kommer jag på saker jag läst om och går tillbaka… Kanske en önskan – lite miniatyrbyggen, fast det kan man ju göra alla era varianter av i rätt skala!

  2. Hej
    Jag går igång på allt som har med vävning att göra, i synnerhet välkomponerad vävning gärna med ett ”nyare” uttryck. Mattor vävda med välklippta tygtrasor är min passion när de är lyster i färgen. Väv och färg.
    Diskussioner kring vävning vore spännande och tänk om vävningen kunde återfå samma nya folkrörelse som stickandet och broderandet är mitt uppe i.
    Ja det var allt just nu, kanske jag kommer på mer.
    Kul med lotteri av den fina boken. Lars Petersson invigningstalade på årets vernissage av Midvinterfests där jag är en av utställarna. Boken verkade fascinerande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *