Veckans Zickerman: Make Hey!

En rad olika sömmar finns att lära sig i boken - jag övade mig fram till dessa olika och det var roligt att testa många. (Foto Kurbits)

Zickermans går det nu utmärkt att läsa min recension av boken Make Hey! While the Sun Shines, av australiensiska Pip Lincolne. En på många sätt rolig och bra bok. Jag blev så inspirerad att jag satte igång och gjorde en familjeflagga på stört. Ja, alla bör ha en egen flagga säger Pip, och jag är benägen att hålla med. Det var ett roligt projekt! Här visar jag upp lite bilder på själva arbetet.

Boken Make Hey! While the Sun Shines innehåller 25 pysselprojekt som är fantasifulla och roliga. Författaren heter Pip Lincolne, och jag recenserar boken på Zickermans. (Foto Pip Lincolne)
Boken Make Hey! While the Sun Shines innehåller 25 pysselprojekt som är fantasifulla och roliga. Författaren heter Pip Lincolne, och jag recenserar boken på Zickermans. (Foto Pip Lincolne)

Zickermans läser du hela recensionen, så du sen kan gå och köpa boken i julklapp till den där pysselpersonen du känner. Han eller hon kommer att bli jätteglad. Och jadå, det går utmärkt att köpa boken till dig själv också!

Min variant av Pip Lincolnes flagga. Jag broderade på svenska och använde stuvbitar hemifrån efter behag. (Foto Kurbits)
Min variant av Pip Lincolnes flagga. Jag broderade på svenska och använde stuvbitar hemifrån efter behag. (Foto Kurbits)
Till vänster skymtar Pip Lincolnes flagga, i mitten mitt sjåande med Vliesofix, dubbelhäftande Vlieseline, har jag fått lära mig. Och så delar av min sköld gjort av ett gammalt örngott. (Foto Kurbits)
Till vänster skymtar Pip Lincolnes flagga, i mitten mitt sjåande med Vliesofix, det är dubbelhäftande Vlieseline, har jag fått lära mig. Och så delar av min sköld gjort av ett gammalt örngott. (Foto Kurbits)
En rad olika sömmar finns att lära sig i boken - jag övade mig fram till dessa olika och det var roligt att testa många. (Foto Kurbits)
En rad olika sömmar finns att lära sig i boken - jag övade mig fram till dessa olika och det var roligt att testa många. (Foto Kurbits)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *