Kurbits på besök i Hudiksvall idag

Garngraffiti av Juliana Santacruz Herreras, en av många bilder som ingår i min föreläsning idag. (Foto Juliana Santacruz Herreras@Flickr)
Garngraffiti av Juliana Santacruz Herreras, en av många bilder som ingår i min föreläsning idag. (Foto Juliana Santacruz Herreras@Flickr)

Idag befinner jag mig i Hudiksvall, då jag är inbjuden att prata om samtida hemslöjd. Tradition och innovation – ett seminarium om hemslöjd, äger rum idag arrangerat av Gästrike Hälsinge Hemslöjdsförbund, Hälsinglands Museum, Länskultur Gävleborg och Hudiksvalls kommun. Kolla in hela programmet här.

Min föreläsning heter Samtida hemslöjd – vad är det, hur ser det ut och vad är det bra för?  Jojo. Och visst innebär det att jag kommer att prata om slöjd som förändrar världen,  givetvis! Spännande lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *