Stilrena Dorotea ny favorit

Dorotea av Monica Förster för Gense. (Foto Gense)
Nya besticket Dorotea av välkända formgivaren Monica Förster för Gense. (Foto Gense)
Nya besticket Dorotea av välkända formgivaren Monica Förster för Gense. (Foto Gense)

Enkelt, stramt och stilrent på Kurbits idag, ibland behövs det inte mer än så här. Superduktiga Monica Försters nya bestick Dorotea för Gense gör mig så glad. Jag kände lite på dem när de lanserades under Formex, de är väl avvägda och har en sån där stillsam och självklar tyngd. En ny favorit.

Dorotea av Monica Förster för Gense. (Foto Gense)
Dorotea av Monica Förster för Gense. (Foto Gense)

Dorotea heter så efter Hotell Dorotea, där Monica Förster växte upp med en pappa till kock. Hon vet alltså vad ett harmoniskt bestick gör för en måltid. Besticken kommer att finnas i butik i slutet av november, setet består av 16 delar – kniv, gaffel, sked och kaffesked. Definitivt något som jag är sugen att satsa några slantar på.

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *