Ylva Skarps kalligraffiti på Formex

Ylva Skarp lanserar långbänkar med kalligraffiti. Här ett gäng brädor som ska bli möbler. (Foto Ylva Skarp)
Ylva Skarp lanserar långbänkar med kalligraffiti. Här ett gäng brädor som ska bli möbler. (Foto Ylva Skarp)
Ylva Skarp lanserar långbänkar med kalligraffiti. Här ett gäng brädor som ska bli möbler. (Foto Ylva Skarp)

Den här veckan laddar jag och många med mig för Formex, återförsäljarmässan för inredning och design öppnar imorgon. Men jag kan inte låta bli att tjuvstarta med nyheter från Ylva Skarp, ni vet, kalligrafiesset som nu lanserar något så roligt som kalligraffiti – kalligrafi och graffiti. Coolt ord! Det låter lovande tycker jag. Hon skriver på ursvensk fura och inspireras av råa ytor, svensk natur och gamla handarbeten.

Hennes nya produkt är långbänkar med kalligraffiti på, brädorna  sågas hos den lokala bysågen läser jag. Ylva själv med sitt företag kommer från Leksand.
– Hantverk är viktigt! Därför fortsätter jag att skriva för hand och alla produkter tillverkas här i Dalarna, säger Ylva i ett pressmeddelande.

Respekt. Kolla in hennes blogg för fler smakprov av höstens nya produkter.

Ytterligare något som ska bli spännande under Formexdagarna är att se konstellationen Folklore Catwalk och deras samarbete med Stefan Nilsson, se mer här. Men till detta och mycket annat lär jag återkomma så fort jag bara har samlat ihop mig och alla intryck. Väl mött efter Formex!

7 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *