Hemstilat – höstens nya inredningstidning

För ett tag sedan lade jag upp en efterlysning om kreativa hem här på Kurbits, och kunde berätta att en ny inredningstidning är på gång. Den heter Hemstilat och kommer ut i slutet av september. Hemstilat är din personliga inredningstidning; när andra tidningar fokuserar på inspiration och färdiga lösningar kombinerar Hemstilat det med artiklar om hur du fixar ”hemstilen”. En tidning om att ge hemmet det där lilla extra, att lyfta fram detaljerna och göra det mer personligt.

Vi jobbar på med tidningen under sommaren, vill du hålla dig uppdaterad om vårat arbete, följ oss på Facebook! Där lägger vi upp små rapporter om hur arbetet fortskrider. Gå in och gilla oss så är du med på resan. Och har du ett kreativt hem – hör av dig till oss!

Tills vidare kombinerar Kurbits sommaren med semester och Hemstilat-arbete. Vi reser runt i Sverige och ett och annat bildbevis utlovas här på bloggen. Kurbits blir alltså en bildblogg ett par veckor framöver. Glad sommar, vi hörs igen som vanligt i augusti!

6 comments

  1. Ja, det är så spännande! Kul att få veta lite mer om den också, faktiskt precis den typ av tidning jag tycker fattas där ute!

    Ett stort lycka till från hela Knaadaklanen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *