Dalmålaren Slotts Barbro på catwalken

Dalmålaren Slotts Barbro från Fjäkelmyra har försett franska modehuset Rochas med kurbits i vår. (Foto www.rochas.com)

Dalmålaren Slotts Barbro från Fjäkelmyra har försett franska modehuset Rochas med kurbits i vår. (Foto www.rochas.com)

Har ni sett DN Söndag idag? Rolig artikel om dalmålaren Slotts Barbro från Fjäkelmyra som försett modehuset Rochas med kurbits och dalkarlar till sin vårkollektion. Helt fantastiskt dalmåleri på andra ytor än vad vi är vana vid, eller hur?

I DNs artikel framgår att Rochas chefsdesigner Marco Zaninis mamma är svenska och barndomskamrat med Slotts Barbro. Och att vårens kollektion är ett sätt för honom att återvända till sina rötter. Spännande samarbete tycker jag, och  Slotts Barbro är enligt artikeln av skribenten Maria Lindholm mycket nöjd med resultatet. Starkare färger och annat material, men samma gamla hederliga kurbits är det allt vi ser. Läs hela artikeln här.

Dalmålaren Slotts Barbro från Fjäkelmyra har försett franska modehuset Rochas med kurbits i vår. (Foto www.rochas.com)

Dalmålaren Slotts Barbro från Fjäkelmyra har försett modehuset Rochas med kurbits i vår. (Foto www.rochas.com)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...