Kurbits på brodericafé

Brodericafé på gång. (Foto Kurbits)
Brodera på café. (Foto Kurbits)
Brodera på café. (Foto Kurbits)

Igår var jag på brodericafé för första gången. På initiativ av Elin var vi ett gäng som samlades med diverse broderier på Kulturhusets café i bottenplanet. Det var en rolig kväll med en mängd olika sorters tekniker, erfarenheter, material och människor.

En massa olika tekniker och arbeten i omlopp. (Foto Kurbits)
En massa olika tekniker och arbeten i omlopp. (Foto Kurbits)

Bor du i Stockholm? Vill du vara med? Vi ses på torsdagar jämna veckor klockan sex och Elin hälsar att alla är välkomna oavsett tidigare kunskapsnivå.

Kom även om du inte har någon vana vid att träffas på det här sättet, du blir garanterat inspirerad av allt spännande som finns vid bordet!

Brodericafé på gång. (Foto Kurbits)
Brodericafé på gång. (Foto Kurbits)
Brodericafé. (Foto Kurbits)
Brodericafé kräver en massa material. (Foto Kurbits)

9 comments

  1. Hej! Jag följer den här bloggen och fullkomligen älskar den! Blir så inspirerad. Snaskar din blogg som andra snaskar godis nu på fredagsmyset! Ha det gott.

    1. Oj vad härligt att höra! Jätteroligt också, känner mig stolt över att få ingå i fredagsmyset – jag jobbar på i samma riktning då?! Hejhej!
      /Frida

  2. Kul idé! Skulle kommit dit och hälsat på om jag bott i Stockholm. Jag brukar inte brodera men man kan ju alltid börja.

  3. Vad roligt det ser ut. Jag blir lite avis. Jag är utflyttad stockholmare som numera bor utanför Karlstad och saknar möten som detta.

  4. Kul att träffa dig IRL. Jag som var helt säker på att ”kurbitstjejen” var en dalkulla ut i fingerspetsarna. Tänk så tankarna kan fara iväg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *