Korsstygnstatueringar från Ed Hardy

Korsstygn att dö sakta för...boken med mönster utifrån Ed Hardys tatueringar. (Foto Bokomslag)
Korsstygn att dö sakta för...boken med mönster utifrån Ed Hardys tatueringar. (Foto Bokomslag)
Korsstygn att dö sakta för...boken med mönster utifrån Ed Hardys tatueringar. (Foto bokomslag från Andrews McMeel Publishing)

Nytt år, nya utmaningar. Idag känns det här som en rolig och uppiggande uppgift att ta sig an, vad säger ni? Ed Hardys karakäristiska tatueringar i korsstygn –  inte så tokigt eller va? Och kanske lite mer stillsamt sätt att uttrycka sig än exempelvis det här.

Inte för att jag är någon tatueringsexpert precis, men jag förstår att Ed Hardy är en kändis i branschen. Och nu finns hans tatueringar alltså i broderitappning, fint! Själva tipset kommer från bloggen Cut och and keep,  läs mer om boken här.

6 comments

 1. Vilken häftig bok!
  jag gick in på Adlibris och beställde den på direkten. 116kr för en häftad bok! Billigt och bra. Jag väntar med spänning på att få se vilka broderier han gjort av sina tattueringar.
  Tack för tipset!

  1. Men det var väl rådigt! Tack för info, jag har faktiskt inte kommit dit än, men förstår att det ju är det jag måste göra också. Helt klart värt det som det heter 🙂

   1. Nu har boken kommit och den är såå bra. Jag får väl plocka fram jeansjackan , välja ut ett av de fantastiska mönstren och sätta igång. Med soulable canvas går det så lätt att brodera på kläder.

    1. Åh vad roligt att höra, jag blev verkligen sugen jag också, tack för att du gjorde mig uppmärksam på hur enkelt det är att få tag i den här hemma. Lycka till med broderierna, hoppas det blir assnyggt! /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *