Stillsamt adventspyssel

Hyacint inlindad i mossa i vårt fönster. (Foto Kurbits)
Hyacint inlindad i mossa i vårt fönster. (Foto Kurbits)
Hyacint inlindad i mossa i vårt fönster. (Foto Kurbits)

I helgen har vi adventspysslat här hemma. Jag såg en fin idé med mossa och hyacinter i en inredningstidning häromdagen, minns inte vilken, och det här blev mitt försök. Mossa, hyacinter och i mitt fall en silvertråd som jag virade lite hit och dit.

Lite svårt att få helt raka, och kanske skulle jag ha varit mer sparsam med mossan, men på det hela taget tycker jag om dessa små bollar som hänger i fönstret nu.

Frostiga ljuslyktor ger fint ljus. (Foto Kurbits)
Frostiga ljuslyktor ger fint ljus. (Foto Kurbits)

Ett bra tips från Underbara Clara gjorde att vi numera också har små ljuslyktor till balkongen, dessa är superenkla, vår treåring grejade lätt alla moment – äggvita, socker, skaka. Ibland behövs det inte mer!

Och med det önskar jag glad advent!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *