Lär dig mer om craftivism, DIY och hemslöjd

Den nya slöjden är konstant uppkopplad - alltid verbal och alltid diskussionslysten! Broderiet Nämen har du inte facebook av fd studenten vid Recycle Designutbildningen Lotta Pärn ingår i mitt föredrag ikväll. (Foto Lotta Pärn)
Gå en kurs i craftivism, DIY och slöjd på Nordiska! Broderiet har studenter vid Recycle Designutbildningen på Eskilstuna folkhögskola gjort. (Foto http://recycle-design.blogspot.com)
Gå en kurs i craftivism, DIY och slöjd på Nordiska! Broderiet har studenter på Recycle Designutbildningen vid Eskilstuna folkhögskola gjort - apropå craftivism, jag älskar den här bilden och använder den ofta. Smart, rolig och utmärkt exempel på ämnet. (Foto http://recycle-design.blogspot.com)

Fest och fyrverkerier! Nordiska museet håller studiecirkel i craftivism, DIY och hemslöjd! Fantastiskt! Vill du veta mer om allt spännande som händer på området kan det här vara precis det du behöver.

Här ska det enligt informationen jag fått läsas, stickas och diskuteras. Giganter inom området ska benas upp, texter av superintressanta  Glenn Adamsson, Betsy Greer och Sabrina Gschwandtner står bland annat på programmet i dessa tre träffar, med start 24 november.

Cirkelledare är Maria Perers, intendent på museet och doktorand i designhistoria. Vill du gå anmäler du dig via ABF.

1 comment

  1. Jag såg det där och blev intresserad! Men det kostar lite för mycket för mig just nu. Däremot kanske jag går på deras stickcaféer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *