Samlade sekunder på Sundborn

Textilanimatören Karin Ahlins verk ingår i sommarens utställning på Carl Larssongården. (Foto www.carllarsson.se)
Textilanimatören Karin Ahlins verk ingår i sommarens utställning på Carl Larssongården. (Foto www.carllarsson.se)
Textilanimatören Karin Ahlins verk ingår i sommarens utställning på Carl Larssongården. (Foto www.carllarsson.se)

Från konsthallen Kvarnen på Carl Larssongården i Sundborn låter man hälsa att deras sommarutställning är något utöver det vanliga. Jag har inte vägarna förbi tyvärr, men kan utifrån det material jag fått och de bilder jag sett inte annat än hålla med om att det verkar spännande.

Utställningen heter Samlade sekunder – 2 522 880 000 i urval och här visar kändisarna Anna Sjons Nilsson och Kazuyo Nomura verk tillsammans med Karin Ahlin, som för mig är en ny bekantskap. Karin Ahlin är textilanimatör – bara det gör det hela lockande, eller hur?

Anna Sjons Nilsson medverkar också på Sundborn. ( Foto www.carllarsson.se)
Anna Sjons Nilsson medverkar också på Sundborn. ( Foto www.carllarsson.se)

Från Kvarnen hälsar man också att det hela sommaren finns möjlighet att göra själv i Carl Larssongårdens trädgård. Material för DIY finns på plats, missa inte det om du har vägarna förbi Sundborn i sommar. Utställningen pågår till och med 31 augusti.

3 comments

  1. Jag ska dit i morgon faktiskt, och det ser jag fram emot! Jag har sett när de kommit med saker till kvarnen och det känns lite halvhemligt liksom tills det öppnar ”på riktigt”.

  2. Kvarnen har workshops i Karins anda på torsdagskvällar, en gång kvar. Jag var där i går, det fanns massor av material som skänkts av sundbornsborna, och det skapades av hjärtans lust. Jag gjorde en liten väska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *