365 saker du kan sticka

På nya bloggen 365 saker du kan sticka finns ett sticktips varje dag. Här är dagens! (Foto http://365sakerdukansticka.blogspot.com)
På nya bloggen 365 saker du kan sticka finns ett sticktips varje dag. Här är dagens! (Foto http://365sakerdukansticka.blogspot.com)
På nya bloggen 365 saker du kan sticka finns ett sticktips varje dag. Här är dagens! (Foto http://365sakerdukansticka.blogspot.com)

Gör som jag, följ den nya bloggen 365 saker du kan sticka! Inspirerade av Navid Modiri blogg 365 saker du kan göra följer Heléne Wallin och Erika Åberg upp med ett års sticktips. Jodå, ett varje dag, fantastiskt!

365-konceptet är lysande – engagera dig, gör, sätt igång – att göra något idag är enklare än du tror.  Bättre att vara igång och försöka än att inte göra något alls. Luckan med dagliga sticktips är Heléne och Erika precis rätt kvinnor att fylla, engagerade, duktiga och nyfikna stickare som de är.

När man tror att man kan alla bra sätt att lägga upp maskor så snappar man upp något ännu bättre trick via nån bloggare, en stickkanal på YouTube eller en diskussionsgrupp på Ravelry. Och alla kreativa och generösa människor som skriver fina mönster till alla oss andra utan någon annan anledning än att de kan och vill dela med sig! Man kan inte låta bli att dela med sig, och den nyfikenheten och lusten tar aldrig slut, berättar de.

365 saker du kan sticka är en del av föreningen Sticka! och fristående från 365-konceptet. ”Vi ville starta snabbt och dessutom visa att en god idé inte behöver någon extra draghjälp, att det är enkelt att sätta igång” säger Heléne och Erika.

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *