Romantiskt från Nest Decorating

Halssmycke från Nest Decorating. (Foto Nest Decorating)

Halssmycke från Nest Decorating. (Foto Nest Decorating)

Nej, någon möbelmässa blir det inte för mig denna gång, för mycket annat på gång att det blev svårt att få in i agendan. Dessbättre finns det bloggare som är där – följ bland annat Emma och Purple Area för vidare rapporter.

Halsband från Nest Decorating. (Foto Nest Decorating)

Istället är det skirt och romantiskt här på Kurbits idag, inför den stundande alla hjärtans dag på söndag. Snubblade över den här intressanta smyckeformgivaren på Poppytalk Handmade, Nest Decorating kallar hon sig själv och sitt företag.

Lite blandning av vintage och kitsch. Istället för en blomma, någon? Trevlig helg!

Nest Decorating. (Foto Nest Decorating)

1 comment

  1. Hallå! Vilken rolig och fin blogg du har! Själv driver jag ett företag där jag slipar, målar och designar dalahästar och tavlor. Tradtionellt hantverk fast i mer modern design! Trevlig helg! Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *