Hemslöjden söker nyhetsredaktör för webb och papper

Ett stickat fodral till dina Converse kanske? (Foto www.knithack.com)
Något värmande till dina Converse kanske? (Foto www.knithacker.com)

Idag tänker jag blanda in mitt jobb här på Kurbits, jag arbetar ju till vardags som nyhetsredaktör på tidningen Hemslöjden. Just nu har vi en annons ute som jag tänker kanske kan intressera någon av er därute?

Jag ska vara föräldraledig från och med juni i år (jadå, dags för syskon här hemma!) och vi söker redan nu min vikarie. Jag skriver i tidningen, men är just nu också projektledare för en stor webbsatsning som ska lanseras i år. Tjänsten innebär lika delar webb och tidning, också tidningen är inne i en vansinnigt spännande förändringsprocess. Arbetet med webben innebär att min vikarie får bygga och börja skriva om slöjd, politik, revolution och handens arbete. Den vi söker kommer att få fasas in med mig ett par månader, ta över hela klabbet, och förhoppningsvis finnas kvar när jag kommer tillbaka också. Det är en tjänst med möjlighet till fortsättning med andra ord.

Läs mer om tjänsten här! Är du den vi söker? Eller känner du personen vi söker? Kontakta mig för mer information! Alla kontaktuppgifter finns i annonsen. Vill du veta hur du stickar dina egna Conversevärmare, se här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *