Korsstygnsinspiration

korsstygn av

Korsstygn från Chez Sucre Chez. (Foto http://chezsucrechez.bigcartel.com)

Lagom till jul håller jag på med lite olika broderiprojekt, det blir mest korsstygn för min del. Det är roligt och enkelt, det blir snabba resultat tycker jag. Jag fantiserar dock om att kunna frihandsbrodera vackert, att svänga mig med kedjestygn, langettstygn och plattsöm. En dag så! Men först har jag surfat loss för lite korsstygnsinspiration – kanske det är något som lockar också er?

Ovan korsstygn av Kimbely Scola  från bloggen Chez Sucre Chez. Nedan följer broderier från Atlantic Treefox, inspiration som faktiskt inte är korsstygn – men väl lätt skulle kunna bli?- glasunderlägg av säljaren 12fifteen på Etsy och ett handmålat tryck av Hazel Nicholls som finns hos Keep Calm. Den rara kaninen är gjord av Loxlie på Etsy och sist – retrofloppyn är gjord av signaturen andwabisabi på Etsy.

Korsstygn av

Korsstygn från etsysäljaren Atlantic Treefox- (Foto www.etsy.com)

Inspiration kan ju också komma från korsstygnsliknande tryck...till vänster en coaster

Inspiration kan ju också komma från korsstygnsliknande tryck...till vänster ett glasunderlägg från Etsy. Till höger ett handmålat tryck av Hazel Nicholls. (Foto www.etsy och www.keepcalmgallery.com)

Korsstygn av

Korsstygn av säljaren Loxlie. (Foto www.etsy.com)

Korsstygn av

Korsstygn av säljaren andwabisabi. (Foto www.etsy.com)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...