Syjuntan brinner – idag på P1

Syjuntan brinner, idag på P1.
Radioprogrammet Syjuntan börjar idag på P1. Dagens program heter Syjuntan brinner.

Idag går det alldeles utmärkt att börja följa P1:s nya serie Syjuntan som tar upp en rad intressanta ämnen kring handarbetet och sättet det på sistone blivit uppdaterat och framförallt uppvärderat. I fem program på måndagar framöver behandlar Ulrika Bergquist och Lovisa Lamm, som gör programmen, syjuntan kring revolution, tröst, kön och generation bland annat.

Idag heter programmet Syjuntan brinner, där jag och queerstickaren Stina Nilsson sitter i studion och pratar handarbetsaktivism och ifrågasättande stickning. Ett inslag med craftivisten Lisa Anne Auerbach och ett inslag om stickgraffiti inleder programmet. Det var oerhört intressant att vara med, det är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat.  Och jaa,  det är såklart spännande att få höra slutresultatet! Lyssna 10.03 live, eller såklart på nätet när du vill.

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *