Juligt hos Cosas

Fideli Sundqvist är ny formgivare hos Cosas. Här med juliga grandekorer. (Foto Cosas)
Fideli Sundqvist är ny formgivare hos Cosas. Här med juliga grandekorer. (Foto Cosas)

Höstiga och juliga nyheter från webbutiken Cosas! Roligt att se att de tagit upp Fideli Sundqvist som jag gillar. Duktig grafisk formgivare, illustratör och konstnär – hennes pappersklipp är något utöver det vanliga. Hos Cosas säljer hon dock fina små porslinshängen för granen med screendekor.

Oddbird med sina materialsatser, denna kudde finns hos Cosas. (Foto Cosas)
Oddbird med sina materialsatser, denna kudde finns hos Cosas. (Foto Cosas)

Och så börjar Oddbirds sprida sina vingar till återförsäljare runt om i landet, kul att deras gör det själv-kit funkar i återförsäljarled också. På Cosas finns deras kudde i ett kit med beskrivning och material.

Tovade julkulor och lyktor från Carina Brorsson, nu hos Cosas. (Foto Cosas)
Tovade julkulor och lyktor från Carina Brorsson, nu hos Cosas. (Foto Cosas)

Juliga tips är också fjolårets juliga tovade kulor från Carina Brorsson, och nytt för i år, fina lyktor med jultema. Dessutom inleder nu Cosas samarbete med Svensk Slöjd, först ut är raggsockarna; förhoppningsvis blir det mer vad det lider, Svensk Slöjds utbud går ju inte av för hackor, roligt att Cosas inkorporerar det i sitt spännande sortiment.

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *