Fina grejor från fin butik

Många fina små saker går att hitta hos Fine Little Shop, grytlapp till vänster och en tavla med citat av Gustav Fröding till höger. (Foto www.fine
Många fina små saker går att hitta hos Fine Little Shop, grytlapp till vänster och en tavla med citat av Gustav Fröding till höger. (Foto http://finelittleshop.bigcartel.com)

Snabbt tips idag om den fina lilla webbshopen Fine Little Shop. Här finns det rara små fina saker i sann second handanda. Shoppen är ett litet projekt drivet av Elisabeth Dunker, en mångsysslande illustratör och stylist och konstnär, läs mer här och här.

Hon är för övrigt gästbloggareDesignsponge den här veckan, rolig läsning! Kolla in länkarna och glöm inte bort webbshopen, mycket fint att fynda.

Märkbok till vänster och Pippitröja till höger, från Fine Little Day. (Foto
Märkbok till vänster och Pippitröja till höger, från Fine Little Day. (Foto http://finelittleshop.bigcartel.com)

3 comments

  1. Vilken härlig bloggidé du har! Blev så glad när jag hittade hit! Min drive finns alltid i traditionella textiler då jag skapar nytt. Ni har ju en så levande tradition i Sverige också, här i Finland har Aalto även präglat hantverket, känns ofta alltför stramt och seriöst för min smak. i Sverige verkar det finnas mycket mer utrymme för ”kurbits-lekfullhet”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *