Små pallar för vardagsbruk

Med virkad stoppad dyna blir nog den här pallen bekväm för fötterna. Från Le Souk.
Med virkad stoppad dyna blir nog den här pallen bekväm för fötterna. Från Le Souk.(Foto www.soukshop.com)

Hittade den här handgjorda pallen hos holländska Le Souk som jag gillar, så rasande rar att ha! Virkad puff och handgjorda krokiga små pallben. Mycket tjusig. Jag tycker att pallar är en superbra kategori möbler, som man faktiskt kan ha många olika av utan att det gör så mycket.

Vi har många olika, ful- och finpallar, stå- och inte-stå-på-pallar hemma; det är bra att ha lite olika att välja på när man behöver. Kanske den virkade skulle vara något för oss. Eller kanske den i rent trä, som har ännu mer krokiga ben, den är väl bedårande?

Ytterligare två fina pallar från Le Souk. (Foto
Ytterligare två fina pallar från Le Souk. (Foto www.soukshop.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *