Nytt från Lycka Form

Brevlåda med Leksandskänsla, nytt från Lycka Form. (Foto Lycka Form)
Brevlåda med Leksandskänsla, nytt från Lycka Form. (Foto Lycka Form)

Nytt från Lycka Form! Leksandsfilten har varit en stor succé för Mia Svaläng som ligger bakom företaget Lycka Form. Den har synts mycket i press, och finns numera också i en hel del inredningsbutiker. Konceptet – att ta mönstren från Leksandsdräktens förkläden och använda dem till andra produkter upprepas också i denna nya produkt.

Jag har gått från mjukt till hårt, från ull till plåt. Kontrasterna vad gäller materialen är stora, men det dalainspirerade mönstret är det samma, säger Mia Svalänge.

Brevlådorna finns i fyra olika färgställningar och i två storlekar, de är tänkta att passa olika typer av hus, från timmerbyggnader till rappade hus, skriver Lycka Form i ett pressmeddelande. Mönstret är tryckt på väderbeständig film som formats och lagts på för hand. Lycka Form lanserar sin brevlåda på Formexmässan i slutet av augusti, men finns redan nu att köpa bland annat här.

Lycka Forms Mia Svalänge med sina nya brevlådor. (Foto Lycka Form)
Lycka Forms Mia Svalänge med sina nya brevlådor. (Foto Lycka Form)

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *