Målarbok för kurbitsfans

Kanske kan det här vara ett julklappstips för kurbitstokiga? Dalarna och kurbitsmotiv verkar ju vara det hetaste just nu, vilket Åsa Hagborg som driver företaget Dalaliv inte är sen att haka på. Illustrationerna är gjorda av Lena Wikman, det är de gamla kurbitsmåleriet som såklart står som modell. Målarbokens layout är gjord av My Olausson – förresten…är det bara jag, eller kan man tro att den kära My har kollat in en viss Kurbitsblogg och dess logga?

Nå. Smart och tidsenligt koncept iallafall även om jag inte själv är helt såld. Men för rätt syster, kompis, svärmor eller pojkvän kanske det funkar.

6 comments

 1. Hej o Gott Nytt År!

  Är intresserad av målarboken – men var kan man köåa den???
  Har kollat på de tänkbara ställena här men inte lyckats
  hitta något köpställe. Skulle vara närmast Borlänge helst,
  men kan också tänka mig att åka till Leksand å köpa den.

  Glada hälsningar
  Birgitta Berggren
  Te. 0243 – 23 91 36

 2. Back again, känn dig hedrad Frida, helt klart har My blivit oerhört inspirerad av dig! Och till Birgitta, boken finns hos Cosas (så klart) om du inte hittar den någon annanstans.

 3. Jag tycker att Mys logga ser ut som den sortens kurbitsar hon gjorde innan din blogg fanns. Alltså har hon nog inte inspirerats av din blogg, även om den är väldigt fin.

 4. Det var kanske snarare själva typsnittet i ordet kurbits jag syftade på även om det kanske var lite luddigt formulerat i mitt inlägg ser jag…
  Vi har för övrigt inspirerats av Hanna Wernings kurbitstapet i vårt arbete med Kurbits sidhuvud och logga.
  /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *