Julvibbar från Konstepidemin

Konstepidemin i Göteborg visas just nu fina fägrande grejor. Utställningen Oro – krans – krona pågår till 19 december, dessutom river de av en dundrande julmarknad i helgen och under nästa vecka. Det anar och gissar jag mig iallafall till utifrån att ha sett bilder på deras hemsida. Om jag bodde i Göteborg skulle jag gå dit. Här är ett axplock av kronor och oro:ar iallafall, håll till godo. Här är det Kerstin Åslin Sundberg och Nina Zetterquist som har gjort pyntet, i utställningen visar också Bibbi Forsman och Amalia Kenamets sina verk.

Jag vill också passa på att tipsa om att det finns en rolig beskrivning på ärtkronor i senaste numret av Hemslöjden, vi hade en pysselhelg hemma förra helgen, där ärtor kläddes med folie och perforerades med tandpetare med stort engagemang. Det är finare än det låter, jag lovar…

Trevlig helg och glad tredje advent!

2 comments

  1. Roligt att ha hittat hit! Och skoj att du uppmärksammade julmarknaden. Vi försöker vässa oss lite mer varje år, kommer tillbaka 2009 också, planerna är alltid som störst medan det pågår. Glad helg/ Bibbi

  2. Hej Bibbi, vad roligt att du kollar in Kurbits, nu läser jag din fina blogg också!

    Lycka till med julmarknaden, det ser sååå fint ut och det skulle verkligen varit roligt att besöka er. På återhörande!
    /frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *